A Magyar Marketing Szövetség küldetése - immáron 26 éve -, hogy elősegítse a marketing gazdasági életben történő hatékony alkalmazását és célja, hogy a hazai marketing színvonalát emelje és tovább fejlessze. Az MMSZ örömmel látja, hogy a kis-és középvállalkozások is felismerték a marketing erejét és egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak neki.

Fontosnak tartjuk, hogy a marketing szakmának, valamint a nagyvállalati és non-profit szférának szóló programjaink mellett a kis-és középvállalkozásokat segítő marketing programjaink is legyenek, ezzel is támogatva minden kkv-t, hogy eredményes marketing tevékenységet folytathassanak.
Szövetségünk a gyakorlatban is marketing partner!

KKV Marketing programjaink:

  • a fogadóóra intézménye, amely keretén belül minden hónapban ingyenes szakmai tanácsadással kívánjuk edukálni a vállalkozások vezetőit, marketing döntéshozóit 

  •  az Országos KKV Marketing Akadémia, amelynek első mesterkurzusai idén tavasszal indulnak és amelyek hiteles, átfogó, alapos, hiánypótló prémium képzést biztosítanak. Az Akadémia létrehozásával a célunk egy olyan marketing tudásközpont létrehozása volt, ahol a marketing legfontosabb területei és trendjei egy helyen, és naprakészen elsajátíthatóak.
    Amennyiben szeretne a marketing mesterévé válni úgy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címen kérje az Akadémia tavaszi mesterkurzusának értesítőjét, amelyben részletes információk olvashatóak, az előadókról/oktatókról, a helyszínről, a tematikáról, az árról és a kedvezményekről.

  • az Országos KKV Marketing Díj, amely nemcsak arról szól, hogy mely vállalkozások nyerik el a marketing gyémánt díjakat. Ez az első díj, amely a kis-és középvállalkozások marketing tevékenységét hitelesen értékeli és minősíti. Idén is érdemes nevezni, hiszen a pályázatokat a szakmában elismert szakemberek zsűrizik és minden pályázatról értékes, ingyenes visszacsatolást, tanácsadást adunk. Ki ne szeretne hiteles visszaigazolást kapni munkájáról? És kik szeretnék elnyerni az értékes szakmai nyeremények egyikét? 


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.