A Leme Kft. elsősorban a Clever Frame, Európa egyik legjobb moduláris installációjának magyarországi képviseletét látja el. Ennek köszönhetően  végre Magyarországon is elkezdődhet a jövő, hiszen egy forradalmian új, innovatív, multifunkcionális, időtálló marketingeszköz érhető el általa. 

 

CLEVER

- Megkérdeztük a cég képviselőjét mi adta az apropóját a Szövetséghez való csatlakozáshoz?
Úgy gondoljuk, hogy az MMSZ tagsági viszony presztízs értékkel bír.
Szeretnénk az MMSZ által nyújtott előnyökből részesedni, minél több szakmai kapcsolatot építeni, kihasználni a kommunikációs csatornák adta lehetőségeket. Az MMSZ tagjait szeretnénk kiváló termékünkkel megismertetni.


- Milyen cégek számára jelenthet ideális, korszerű megoldást ez a multifunkcionális eszköz?
Gyakorlatilag minden cég számára, akik évente több nyilvános eseményen jelennek meg. Legyen az vásár,rendezvény, oktatás,shop in shop,sales point,stb. Már a legkisebb Clever Frame szett megvásárlásakor , egyszeri beruházással minimum 24 standot kap kézhez a megrendelő. Hogy lehetséges ez? A rendszer Lego elv alapján működik.

- Nincs olyan ember, aki ne ismerné a Legot. Mit jelent a Lego elv a prémium keretek esetében?
A végtelen variációs lehetőséget, a könnyű építést szerszám és szaktudás nélkül, a kreativitás fejlesztését, a mindenkori bővíthetőség lehetőségét és a gyors sikert. A Legohoz hasonlóan a Clever Frame is prémium termék, fejlesztése és gyártása Európában történik.


- Ön említette, hogy egyszeri beruházásra van szükség. Sok cég a beruházás helyett a bérlést választja, vagy alkalmanként elkészíttet egy standot, melyet egyszer használ.
Valóban, így van. Nekik szeretnénk egy alternatívát biztosítani. Javasoljuk, hogy a cégek számolják össze a kiadásaikat 1-2 év viszonylatában. Németországi számítások alapján egy 20 m2-es stand esetében a 3 megjelenéssel már meg is térült a beruházás.

És most jönnek a bónuszok! A kereteket egyéb eseményeken más és más formában fel lehet használni. (pl. szponzorfal, sajtófal, infó pult, de lehet térelválasztó is az irodában)Azt se felejtsük el, hogy az egyszer használatos standok gazdaságtalanok és terhelik környezetünket.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Clever Frame 2013-ban Milánóban a Viscom Avard kiállításon elnyerte a legjobb moduláris kiállító eszköz díját.

Külön öröm számunkra, hogy fél év alatt számos magyar cég ismerte fel a Clever Frame adta lehetőségeket és igen pozitív visszajelzéseket kapunk tőlük. Sőt van, aki már bővítette is a szettjét.

A kiállítási szezon hamarosan kezdődik. Bízunk abban, hogy az MMSZ tagjai közül egyre több céget sikerül megszólítanunk.
Várjuk szíves érdeklődésüket!

Bővebb infó: www.cleverframe.hu

Clever Frame at Leme Kft.

 


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.