"A mi víziónk az, hogy filmjeinkkel sokkal nagyobbra tudjuk tágítani a vállalati kommunikációs csatornákat.

"Valljuk, hogy az ördög mindig a részletekben van, ezért nem pusztán megmutatni akarjuk azt amit a szem amúgy is lát, hanem olyan érzelmeket kelteni, melyek ügyfeleink céljainak a leginkább megfelelnek.
A műfaj még fiatal, így rengeteg tartalék van még benne. Csak ki kell tudni aknázni…"

Azért, hogy a céget jobban bemutassuk a képviselőjével készítettünk egy interjút is.

- Mi adta az apropóját a Szövetséghez való csatlakozáshoz?

Azt gondolom, hogy egy szakmai környezetben folytatott folyamatos diskurzus mindenképpen előnyére válik cégünknek, de nem volt elhanyagolható szempont egy fajta márka alá való tartozás sem. Azon túl pedig MMSZ tagjaival szeretnénk megismertetni a szolgáltatásainkat.


- Kik lehetnek a Water Film potenciális vevői?

Gyakorlatilag minden cég számára tudunk releváns választ adni egy-egy kommunikációhoz kapcsolódó kérdésre. Corporate, Image filmekre épp úgy lehet szüksége a egy KKV cégnek, mint egy multinak. Ez utóbbiaknak viszont rendszeres külső és belső kommunikációs támogatást is nyújtunk. Példaként itt had említsem a TESCOt, ahol évek óta sikerrel kommunikálunk filmjeinkkel befelé a munkatársaknak, illetve kifelé pedig a közösségi médiába. Az ország leg elismertebb, valós és nem csupán iskolapadban szerzett tudással rendelkező szakembereivel pedig médiatréningeket tartunk egyre nagyobb sikerrel.

mmm

 

- Mire gondolt, amikor arra célzott, hogy rengeteg tartalék van még a témában, csak ki kell tudni aknázni?
Arra, hogy az auido-vizuális kommunikáció viszonylag még fiatal, mint ahogy annak legfőbb hordozója, az online világ is egy fejlődésben, átalakulásban lévő platform. Ezen felület fogyasztói szokásai is folyamatosan változnak. Mindezen tényezők ismeretében merem azt kijelenteni, hogy rengeteg olyan megoldás vár még felfedezésre a témában, amiről ma még nem is álmodunk.


- Mivel foglalkozik még a cég és miben lát esetleg növekedési lehetőséget?
Legújabb, a közeljövőben induló szolgáltatásunk garantáltan piaci rést fog betölteni.

Press Support márkanevünk célja az lesz, hogy a legkisebb sajtótájékoztatótól a legnagyobb sport, társadalmi vagy zenei rendezvényekig támogatást nyújtson a helyszínen dolgozó média munkásoknak. Ma ezt a feladatot hellyel-közzel a rendezvényszervezők veszik a nyakukba, de mint azt a nemzetközi médiumokat is megjárt, hatalmas gyakorlati tapasztalattal rendelkező ügyvezetőnk Vizi Attila felismerte, pillanatnyilag egyetlen cég sem nyújt valós médiaigényeket kielégítő szolgáltatást. Ezen a téren sok apró titkunk van, amivel igyekszünk majd a közeljövőben kitűnni.

 

Bővebb infó: www.waterfilm.hu  www-press-support.hu


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.