Korábban bemutattuk új tagunkat a Leme Kft.-t,a Clever Frame mobil, moduláris rendszer forgalmazóját.

Salgó-Vétek Emesét kérdeztük az eltelt félév eredményeiről.

Örömünkre szolgál, hogy egyre több cég ismerte fel a rendszer adta lehetőséget és ennek köszönhetően az elmúlt időszak budapesti szakvásárain vásárlóink saját kezűleg, általában 30-40 perc alatt építették fel standjaikat külső segítség nélkül.

Íme a videó, mely bemutatja, hogy milyen egyszerűen állítható össze szaktudás és szerszám nélkül a CF.

 

Vásárlóik milyen iparágakat képviselnek?

Igen széles a skála: építőipar, környezetvédelem, gyógyszeripar, szépségipar, táplálék kiegészítők, élelmiszeripar,gépjármű ipar, idegenforgalom. A felsorolás is mutatja, hogy CF nem iparág specifikus.

Mi magunk is részt vettünk több marketing rendezvényen, ahol a környező országokból érkező résztvevők érdeklődését is sikerült felkeltenünk, oly annyira, hogy egy erdélyi cég áprilisban Bukarestben már Clever Frame keretekből építette fel 60 m2-es standját.

De folyamatosak a megkeresések Szlovéniából, Szlovákiából és Ausztriából is.

Múltkor is beszéltünk már arról, hogy a Clever Frame egy beruházás. Mik az Ön tapasztalatai, a magyar kkv-k meg tudják vásárolni a Clever Frame rendszert?

Igen, úgy látom, hogy akik hosszútávon gondolkodnak és számolnak, valamint felismerik a CF-ben rejlő kreatív  lehetőségeket, azok a CF mellett döntenek. Mivel egy prémium termékről van szó, melyre öt év garanciát biztosít a gyártó ,a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy beruházásuk hosszútávra szól és valóban megtérül.

Nem szabad azt sem elfelejteni , hogy nyilvános megjelenésekkor a külsőségek nagyon sokat nyomnak a latba. A legjobb terméket, ötletet is  megfelelően kell" becsomagolni" . Erre a CF igen alkalmas.

A minőségnek pedig ára van . A kkv-kat sok esetben segíti  a GINOP pályázaton történő részvétel. A pályázóknak szívesen készítünk ajánlatokat.

Milyen terveik vannak a közeljövőben?

Szeretnénk még több céget megszólítani. Többek között az ügynökségeket is. Fontosnak tartjuk, hogy ők is felismerjék, hogy a CF elemek számtalan alkalommal felhasználhatóak nagy standok építésénél is. Egy-egy CF  kollekcióval számos céget tudnak „ kiszolgálni" mindig más megjelenéssel, anélkül, hogy a környezetet terhelnék az egyszer használatos anyagokkal, vagy az idejemúlt installációkkal. Továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődőket.

www.cleverframe.hu

Tel: 20 9911708 

 


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.