Ha tudni akarja hol nyisson eredményes üzletet...

Az Ön kérdése:

ü  Szeretné optimalizálni értékesítési terület tervezését?

geomarketing banner 2

Megoldásunk:

Kiterjedt értékesítő hálózattal rendelkező vállalatok esetén az egyik legalapvetőbb feladat úgy megtervezni az értékesítési övezeteket, hogy azok kiegyensúlyozottak legyenek. A feladat már jellegénél fogva is erősen térképekhez kötődik, így tér alapú elemzésekre alkalmas rendszer használata a legtermészetesebb segítőtársa ezeknek a feladatoknak.

A rendszer elemző és vizualizációs képességeit felhasználva a már kialakított értékesítési-területi felosztásban kisimíthatjuk a szélsőségeket, új felosztás kialakítása során pedig eleve kiegyensúlyozott körzeteket hozhatunk létre. Geomarketing segítségével könnyen ábrázolható az is, mennyire fed le adott területet egy szolgáltatás vagy egy termék. Akár kiskereskedelmi láncról, bankról, egészségügyi intézményről, ingatlanügynökségről, biztosítótársaságról, termelőüzemről vagy hajózási szállítmányozási társaságról van szó. És hol van még üzleti lehetőség.

A GDi Esri Magyarország által nyújtott térkép alapú elemzések kulcsfontosságú eszközöket jelentenek a marketing különböző területeinek sikeres fejlődéshez, a közösségi médián keresztül a hirdetéseken át a kuponok optimalizálásáig és az érzékenység-vizsgálatig.

Tanuljon a világ leginnovatívabb vállalataitól, jelentkezzen az GDi Esri Magyarország üzleti tanácsadására: http://www.esrihu.hu/uzleti-tanacsadas


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.