Szabó Zsófiát, a New Land Media kommunikációért felelős referensét kértük, hogy mutassa be cégük tevékenységét.

A New Land Media Kft. 2013-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, amely médiatervezésre és médiavásárlásra specializálódott ügynökségként működik. Tevékenységi körét a Lounge Design reklámügynökség, valamint a pr-kommunikációval foglalkozó Lounge Communication támogatja.

 

Milyen jellegű kampányokat terveznek?

Modern és rugalmas ügynökségként minőségpolitikánk a célcsoportközpontú, precíziós médiatervezésben és kivitelezésben áll. Minden egyes kampányunkhoz sziklaszilárd adatokon alapuló, egyedi médiastratégiát készítünk, és annak mentén választjuk ki a különböző médiafelületeket. Olyan kampányokat tervezünk, amelyek átfogó médiamix használatával érik el és aktivizálják a meghatározott célcsoportokat. Mindezt az egyedi, kreatív és célközpontú kommunikáció-tervezés gyakorlat értelmében.

 

Mi adta az apropóját a Szövetséghez való csatlakozáshoz?

A cégcsoporton belül stratégiai irányvonalként jelöltük meg, hogy 2017-től a szakmai platformokon jelentősebb szerepvállalást gyakoroljunk, és az iparág közös fejlesztéséhez mi is hozzájáruljunk. Ebben egy ilyen kreatív és innovatív műhelyhez történő csatlakozásra fontos lépésként tekintünk.

 

Kik képezik az Önök ügyfélkörét?

Az ügyfeleink között megtalálhatók hazai és külföldi tulajdonú vállalatok, illetve a kormányzat és a közigazgatás intézményei. A két legnagyobb ügyfelünk jelenleg a Magyar Posta és a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány.

 

Milyen terveik vannak a közeljövőben?

Nemrég álmodtuk újra az irodánkat, és a csapatunk is dinamikusan bővül. Szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni az egyedi kutatási módszertanok kialakítására, hogy egyre kifinomultabb célzási apparátus segítségével szervezhessük megbízóink kommunikációs aktivitásait. Bízunk benne, hogy a szakmai fórumokon is lehetőségünk nyílik majd ezekben értekezni, és hasznos tapasztalatokat cserélhetünk a témában.

 

Bővebb információ: http://newland.hu/


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.