Südi Annát, a Neticle Technologies marketing managerét kértük, hogy mutassa be cégük tevékenységét.

Mi adta az apropóját a Szövetséghez való csatlakozáshoz?

Az automatikus szövegelemzés egy hihetetlenül érdekes eszköz, amely hatalmas lehetőségeket rejt magában, többek közt marketing területen, azonban még viszonylag kevesen ismerik és aknázzák ki ezeket. Fontos célunknak tartjuk, hogy a szakmai közösség megismerje ezt az előremutató területet és meglássa a benne rejlő potenciált, felhasználási lehetőséget, és úgy érezzük a Szövetség kiváló közeget és csatornát biztosít a minőségi tudásmegosztáshoz. A másik oldalon természetesen mi is szeretnénk tanulni másoktól, együtt gondolkodni a résztvevőkkel és így közösen, együtt fejlődni.

 

Kik lehetnek a Netcile potenciális vevői?

Túlzás nélkül, szinte mindenki – mindenki, aki többet szeretne megtudni ügyfeleiről, versenytársairól, az aktuális piaci helyzetről vagy éppen saját reputációjáról. Az automatikus szövegelemzésben hatalmas lehetőségek rejlenek, amelyeket cégmérettől és szektortól függetlenül érdemes, sőt egyre inkább szükséges kiaknázni. Így mi is igyekszünk minél több szektorban jelen lenni, és az FMCG szereplőktől az energia-szektorig egyre szélesebb spektrum vállalataival együttműködni. Cégméret tekintetében hasonlóan nagy a szórás, egy apró vietnámi étteremnek ugyanúgy képesek vagyunk értéket teremteni, ahogy a legnagyobb multinacionális cégeknek. 

Hogyan különböztetik meg magukat a versenytársaiktól?

Az online médiafigyelés és elemzés területén hazánkban piacvezetők vagyunk. Ezt mindenekelőtt egyedi nyelvi elemzőrendszerünknek köszönhetünk, amely közel emberi pontossággal, a magyar nyelv sajátosságait (így például az iróniát vagy a kettős tagadást) szisztematikusan kezelve képes feldolgozni a szöveges tartalmakat. Emellett nagy figyelmet szentelünk arra, hogy ügyfeleink számára a lehető legtöbb releváns, de csak és kizárólag a releváns tartalmat gyűjtsük össze, mindig az aktuális igényeknek megfelelő fókusszal. Végül, de nem utolsó sorban fontos versenyelőnyünk a csapatunk, melyet mély szakmaiság, már-már megszállott elhivatottság, csapatszellem és a kreatív gondolkodás jellemez.

Erről az alábbi cikkben írtunk részletesebben: https://blog.neticle.hu/2016/06/23/41-feature-amitol-a-neticle-tobb/

 

Mivel foglalkozik még a cég és miben lát esetleg növekedési lehetőséget?

A Neticle Technologies automatikus szövegelemzésen alapuló business intelligence megoldásokkal foglalkozik.

Első termékünk és egyben portfóliónk zászlóshajója a Neticle online médiafigyelő- és elemzőrendszer, mely automatikus nyelvi algoritmusaival az online médiaelemzést üzleti döntéstámogatói szintre emelte. A Neticle egy gyors és korszerű piackutatási alternatíva, amely egy cég számára visszajelzést ad márkája megítéléséről, kampányai hatékonyságáról, ügyfelei elégedettségéről. A rendszer megtalálja és összegyűjti a magyar nyelvű webről a tartalmakat, majd ezeket automatikusan elemezve fest átfogó képet a cég reputációjáról, konkurenseiről, a kapcsolódó piaci témákról és a legfontosabb véleményvezérekről. 

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre szélesebb körű üzleti szolgáltatással tudjuk segíteni ügyfeleink munkáját, portfóliónkat további szövegelemző megoldásokkal bővítettük és a nemzetközi terjeszkedésbe is belefogtunk. Legújabb termékünk a bárki számára hozzáférhető Zurvey, önkiszolgáló szövegelemző rendszer, amely mindössze öt kattintással képesa nagymennyiségű szabadszöveges információ automatikus, gyakorlatilag emberi pontosságú elemzésére – belefoglalva a tartalmak logikusan strukturálását, vélemény- és tartalomelemzését, a bennük rejlő összefüggések feltárását.

 

Milyen terveik vannak a közeljövőben?

A fő fókuszt jelenleg a nemzetközi terjeszkedés jelenti, a bolgár után aktuálisan éppen a romániai piacra lépésen dolgozunk, de 2017-ben terv szerint több európai országban is színrelépünk. Mindemellett folyamatosan dolgozunk meglévő termékeink fejlesztésén annak érdekében, hogy minél szélesebb körű üzleti szolgáltatással tudjuk támogatni ügyfeleink munkáját. 

Bővebb információ: https://neticle.hu/


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.