Új szolgáltatásokat jelentett be tegnapi fejlesztői konferenciáján Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője. A cél nyilvánvaló: még inkább az oldalhoz kötni a felhasználók figyelmét, és a Facebook hirdetői partnereit pedig még inkább beágyazni a felhasználók életébe.

Történetben meséli majd el legújabb fejlesztésével az életünket a Facebook aTimeline”, vagyis az idővonal bevezetésével. Ennek segítségével napra pontosan, mint egy naptárban vissza tudunk majd lapozni, hogy megnézzük, aznap mit is csináltunk. 

Az újítás csak a Facebooknak új, több közösségi szolgáltatás, mint például a Flickr már régóta tudja ezt. A szolgáltatást hivatalosan csak a következő hetekben engedélyezi a rendszer az egyszeri felhasználóknak, ám több tech-site leírása alapján bárki kipróbálhatja, akinek van bátorsága a fejlesztők világába merészkedni.

A Facebook az Apple nagy bejelentéseire szervezett ceremóniához hasonlót faragott az f8 nevű rendezvényéből, ahol Zuckerberg maga mutatta be az oldal újdonságait, de hogy még nagyobb legyen a felhajtást, szórakoztató elemeket is vittek a prezentációba, amelynek elején Andy Samberg, a Saturday Night Live humoristája adott elő egy rövid stand up-ot, amelyben Zuckerberget alakította.

Tovább...

Forrás: Kreatív Online


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.