Marketingkonferencia – ahogy a nagykönyvben meg van írva

A konferenciaszervező szektorban szokatlan ambient kampánnyal hívja fel a szakemberek figyelmét a november 15-16-án Balatonalmádiban megrendezésre kerülő 21. Országos Marketingkonferenciára a Magyar Marketing Szövetség. A szervezők a releváns szakmai információkra éhes közönség „keze ügyébe” helyezik Magyarország legvaskosabb marketing-lexikonját, mely azonban csak első látásra tűnik szakkönyvnek.


A kampány koncepciójának kialakításakor azt az insightot vették figyelembe, mely szerint minden marketinges szakember szeretne naprakész információkhoz jutni a szakmájában, de a napi pörgésben csak igen elenyésző idejük van olvasni. A Marketingkonferencia előadói ugyanakkor olyan neves szakemberek, akik publikációik révén sok ezer oldalnyi információt vetettek már papírra.

A konferencia azt ígéri: e több ezer oldalnyi információ elolvasása helyett most másfél napban megszerezhető mindezen tudás koncentrált formában.

E gondolat jegyében a szervezők létrehozták a magyar marketinges szakma legvaskosabb szakkönyvét, „Minden, amit tudni akartál a marketingről” címmel, és a Líra könyvesbolthálózat polcain a bestsellerek között helyezték el. A figyelmet élénk színeivel és jókora méretével is rögtön megragadó kötet azonban csak első látásra tűnik szakkönyvnek: kinyitva valójában egy meghívó a konferenciára, a „ha nincs ideje ennyit olvasni, szerezze meg ezt a tudást másfél nap alatt” mottó jegyében. 

Az ambient kampány koncepciójáért, tervezéséért és kivitelezéséért a konferencián is külön – innovációs – szekciót szervező Merlin – the lifestye communication agency volt felelős.

A kampányról készült werkfilm elérhetősége:  http://www.youtube.com/watch?v=OOFfIeBOMek

Az Országos Marketing Konferencia hivatalos honlapja: http://www.marketingkonferencia.hu/


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.