Március 3-án jelenik meg Kádár Tímea könyve: „Hogyan kerülj a sajtóba ingyenesen – akkor is, ha nincsenek kapcsolataid?”. A Kreatív Kontroll adja ki a könyvet új üzletáguk keretében (Kreatív Kontroll Könyvtár), és a 168 oldalas könyv a kkv-knak segít, hogy érdemi sajtókapcsolatokat építsenek ki és releváns médiamegjelenésekhez jussanak. A megjelenést március 3-án 18:00-kor könyvbemutatóval ünneplik, a Nem Adom Fel Caféban Kádár Tímea dedikál és előad.

A könyv 2 okból is hiánypótló.
Egyrészt eddig még nem volt ilyen átfogó, esettanulmányokkal és példákkal illusztrált könyv a témában.
Másrészt a kkv-knak jellemzően hiányzik az a tudás, hogy hogyan kerülhetnek be a sajtóba – a marketingesek nagyvállalati tudással végeznek az egyetemen, az ügyvezető a legritkább esetben tanult PR-t, külön PR-es jellemzően nincs. Az igény azonban megvan (egyre marketingorientáltabbak a kkv-k, ismerik a marketingkommunikáció és a PR fontosságát), és a kereslet is adott: jobbnál jobb sztorikkal láthatnák el a nyilvánosságot – ha tudnák, hogy hogyan érjék el a sajtót.
Sipos Zoltán (tartalommarketing-szakértő) szerint: „Kötelező. Tele van magyar példákkal, már önmagában ez egyedülálló egy hazai szakkönyvtől. És önmagában már ezért megéri megvenni.”
A szerző, Kádár Tímea egyike azon kevés szakembereknek, akit mindenki szeret. Több mint 17 éves pályafutását a Reader’s Digestnél kezdte reklámszövegíróként. Amerikai konferenciákon és tréningeken, a legnagyobb nevektől tanulta ki azt a szakmát, ami akkor Magyarországon még nem is létezett. A Digest regionális kreatívigazgatója volt 7 éven át, majd átigazolt az Aegonhoz, ahol az online kommunikáció vezetője lett. Kampányait Damjanovich Nebojsa több előadásában jó példaként hozza, a Marketingszoveg.com blogján is többször elemezték a szóban forgó oldalakat. Tavaly júliusig az ERSTE-t erősítette (Head of Marketing & PR), most Angliában dolgozik. kk book cover-v02

A könyv oldala

A március 3-ai esemény Facebook-eventje

Kádár Tímea LinkedIn-profiljaKádár Tímea LinkedIn-profilja


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.