SBH Images Kft.

Vállalati tag
Hajnal Péter
SBH Images Kft.
Vállalati tag
Hajnal Péter
...
Vizuális tartalom szolgáltatás, gyártás és menedzsment - stock tartalom szolgáltatás, fotó és videó gyártás, médiatár szolgáltatás, tanácsadás
Az SBH Images Kft. átfogó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a vizuális tartalmak beszerzése (stock fotók, vektorok, mozgókép és hanganyagok), produkciós szolgáltatások (fotó és videó gyártás) valamint médiatár szolgáltatás (médiafájlok kezelés és archiválása) területén. Cégünk megoldást kínál vállalatoknak, szervezeteknek, intézményeknek, ha fotóra, grafikára, mozgóképre vagy hanganyagra van szüksége marketing, promóciós vagy reklámcélra, vagy kiadványai illusztrálására.

Jelenleg két márkával, az 123RF és GLIX márkanevek alatt kínáljuk szolgáltatásainkat.
- Az 123RF.com egy olyan stock adatbázis, ahol több, mint 70 millió illusztrációs fotó, vektoros grafika, videó és audió fájl érhető el, kedvező áron, a magyar ügyfeleket 24 órás ügyfélszolgálat, számos fizetési megoldással, pénz visszafizetési garanciával és jogi garanciával várja. Az 123RF.com helyi képviseletét a magyar mellett a szerb, horvát és bolgár paicon látjuk el.
- A glix.hu a sajtóképek, prémium minőségű illusztrációs fotók és mozgóképek otthona, itt mutatjuk be továbbá a produkciós és médiatár szolgáltatásainkat. (fejlesztés alatt)

bejelentkezés tagoknak

Új regisztráció indításához kattintson a + gombra!

    

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.