Infoartnet Kft.

Vállalati tag
Éles László
Infoartnet Kft.
Vállalati tag
Éles László
...
web, media, marketing, céges arculat, professzionális webes megjelenés
Múltunk jelenthet megbízhatóságot, rugalmasságot, kitartást, de elsősorban a töretlen technológiai fejlődésünkre vagyunk büszkék, hiszen ez az, ami kiemelhet egy IT céget a többi közül.
Mi hiszünk abban, hogy olyan termékeket alkotunk és fejlesztünk, amik hiányt pótolnak és azok, akik a termékeinket használják nem a marketing szöveg csábított el, hanem a lehetőséget látták a termékünkben. Partnereinkre hosszútávon számítunk és tudjuk, hogy ők is ebben érdekeltek, ezért a fejlődés elvárássá vált.
Ma önkormányzatok, felsőoktatási intézmények, kkv-k, sőt nagyvállalatok tanácsadó és fejlesztő partnereként, speciális, átfogó informatikai és marketingszolgáltatásokat végzünk.
MOB, Széchenyi István Egyetem - GYŐR, LEIER, Kecskeméti Főiskola, ALTmob, Győr-Megyei Jogú Város Önkormányzata, Rábalux, Piktor, Szolnoki Főiskola, HVG-ORAC, IBM csak pár a már velünk dolgozó cégekkel, akikre nagyon büszkék vagyunk.
A saját rendszerét mindenki dicséri, mi azt szeretjük ha azok dicsérik akik használják nap mint nap.
Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy a rendszer maga bizonyítson, vagy más mondjon véleményt róla. Ez volt az egyik indok a SEOsiker (http://seosiker.hu) weboldal elemző rendszer fejlesztésére is, hogy objektív szempontok alapján tudjuk összemérni magunkat a versenytársakkal. Portálrendszerünket az IBM is minősítette, illetve az a majd 100.000 felhasználó aki nap mint nap használja rendszerünket.
Mi az ő véleményüket tartjuk értéknek és ezek mentén fejlesztjük minden nap rendszereinket.

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.