New Land Media

Vállalati tag
Szabó Zsófia
New Land Media
Vállalati tag
Szabó Zsófia
+36 30 321 3747
...
teljes körű marketing-tanácsadás, médiatervezés- és vásárlás
A New Land Media Kft. 2013-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, amely médiatervezésre és médiavásárlásra specializálódott ügynökségként működik.
Tevékenységi körünket a pr-kommunikációval foglalkozó Lounge Communication és a Lounge Design reklámügynökség támogatja. Az ügyfelek között megtalálhatók hazai és külföldi tulajdonú vállalatok, illetve a kormányzat és a közigazgatás intézményei.
A célcsoportok XXI. századi tartalom-fogyasztáshoz fűződő szokásai alapján, a legfrissebb trendeknek megfelelő kampányokat tervezünk és valósítunk meg. A gyorsan változó digitális környezethez alkalmazkodva folyamatosan az újszerű, robbanékony ötletek kivitelezésére törekedünk. A nagy reklámzaj és az egyre immunisabb közönség a teljes körű médiaintegrációt, azaz a több médiaplatform együttes stratégiai alkalmazását igényli.
Modern és rugalmas ügynökségként minőségpolitikánkat a célcsoportközpontú, precíziós médiatervezés és kivitelezés képviseli. Minden egyes kampányunkhoz sziklaszilárd adatokon alapuló, egyedi médiastratégiát készítünk, és annak mentén választjuk a különböző médiafelületeket. Olyan kampányokat tervezünk, amelyek átfogó médiamix használatával érik el és aktivizálják az adott célcsoportot. Mindezt az egyedi, kreatív és célközpontú kommunikáció-tervezés gyakorlat értelmében.

bejelentkezés tagoknak

Új regisztráció indításához kattintson a + gombra!

    

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.