Kreatív Vonalak Kft.

Vállalati tag
Nagy Barna
Kreatív Vonalak Kft.
Vállalati tag
Nagy Barna
...
Márkastratégia, Arculattervezés, Holnapkészítés
Kisvállalati márkaépítéssel foglalkozunk, ami alapvetően a marketingre épül, de a mi megközelítésünkben más területek tudására is szükség van hozzá. Abban hiszünk, hogy a márkaépítés nem csak a multinacionális cégek kiváltsága, egy kisvállalat is képes lehet rá. Módszerünk három alappillére a stratégia, az arculat és a honlap.

Az elmúlt 13 évben, országszerte több száz cégnek terveztünk stratégiát és arculatot, építettünk honlapot és márkát. A hozzánk forduló cégeknek abban segítünk, hogy megragadják vevőik figyelmét és márkaként épüljenek fel a fejükben. A legváltozatosabb iparágakban szereztünk már tapasztalatokat, és nem egyszer láttuk közelről, hogy mekkora különbséget jelent, amikor egy cég nem csak profi, de profiként is tud megjelenni.

Minden munkánk során a hatékonyságra és a profizmusra törekedtünk és törekszünk ma is. Csapatunk minden tagja szívét-lelkét beleteszi egy-egy projektbe – legyen szó grafikusról, marketingesről, programozóról vagy épp projektvezetőről.

Büszkék vagyunk rá, ha a szakma is elismeri munkásságunkat: 2007 és 2015 között tizennyolc Év Honlapja Díjat és három Pakk Csomagolásdizájn Díjat érdemeltünk ki.

bejelentkezés tagoknak

Új regisztráció indításához kattintson a + gombra!

    

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.