Neticle Technologies

Vállalati tag
Mihályi Éva Laura
Neticle Technologies
Vállalati tag
Mihályi Éva Laura
...
médiafigyelés és elemzés, online médiamonitoring, automatikus szövegelemzés, piac és konkurenciafigyelés, pályázat és tenderfigyelés, kampányhatás elemzés, értékesítéstámogatás
Automatikus szövegelemzésen alapuló business intelligence megoldásokkal foglalkozó cégünk 2013 óta van piacon.

Első termékünk és egyben portfóliónk zászlóshajója a Neticle online médiafigyelő- és elemzőrendszer, mely automatikus nyelvi algoritmusaival az online médiaelemzést üzleti döntéstámogatói szintre emelte. A Neticle egy gyors és korszerű piackutatási alternatíva, amely egy cég számára visszajelzést ad márkája megítéléséről, kampányai hatékonyságáról, ügyfelei elégedettségéről. A rendszer megtalálja és összegyűjti a magyar nyelvű webről a tartalmakat, majd ezeket automatikusan elemezve fest átfogó képet a cég reputációjáról, konkurenseiről, a kapcsolódó piaci témákról és a legfontosabb véleményvezérekről.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre szélesebb körű üzleti szolgáltatással tudjuk segíteni ügyfeleink munkáját, portfóliónkat további szövegelemző megoldásokkal bővítettük és a nemzetközi terjeszkedésbe is belefogtunk. Legújabb termékünk a bárki számára hozzáférhető Zurvey, önkiszolgáló szövegelemző rendszer, amely mindössze öt kattintással képes a nagymennyiségű szabadszöveges információ automatikus, gyakorlatilag emberi pontosságú elemzésére – belefoglalva a tartalmak logikus strukturálását, vélemény- és tartalomelemzését, a bennük rejlő összefüggések feltárását.

Rendkívül büszkék vagyunk lendületes fejlődésünkre, megszerzett díjainkra és mindenekfelett ügyfeleinkre, hiszen ma már olyan nemzetközileg is elismert nagyvállalatokat is ügyfelünknek tekinthetünk, mint a Telenor, az HBO Europe, a Provident, a Generali vagy a Danone. Cégünk igyekszik minél több szektorral együttműködve kiaknázni a Big Datában rejlő lehetőségeket, így az FMCG szereplőktől az energia-szektorig minél szélesebb spektrumon szereplő ügyfelekkel együtt dolgozni. Fontosnak tartjuk, hogy egyedi tudásunkkal értékes célokat és a tudásmegosztást támogassunk, így különböző kutatóintézetek és egyetemek munkájához is rendszeresen biztosítunk segítséget, emellett az adatújságírás terjedésében, a szakma fejlődésének is igyekszünk szerepet vállalni.

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.