Observer

Vállalati tag
Göbölyösné Mátrahegyi Anna
Observer
Vállalati tag
Göbölyösné Mátrahegyi Anna
...
médiafigyelés, médiaelemzés, BreakingNews, Kríziskommunikáció hírkövetése, esemény- és kampányfigyelés, esemény- és kampány elemzés, hirdetésfigyelés.
A hír, legyen jó vagy rossz, szóljon rólunk, vagy másról, legyen tegnapi, vagy holnapi – információ, érték, amely előre visz. Az Observer abban segít, hogy a hírekből információ szülessen.
Rendszerezhető, elemezhető, hasznosítható, partnereik üzleti előnyét biztosító információ.
Hisznek a bizalomra épülő szolgálatban – ezért személyes tanácsadással állnak megbízóik rendelkezésére az egyénre szabott szolgáltatások kialakításában.
Tradíció
A mai OBSERVER elődje 1876-ban alakult, Magyarország első sajtófigyelőjeként.
• Büszkék arra, hogy cégük 2000-ben hazánkban elsőként valósította meg a teljes körű digitális feldolgozást és szállítást, megalapozva ezzel a mára egyedülálló archívumukat.
• Büszkék arra, hogy az elmúlt 25 évben közel 4 200 ügyfél több mint 45 000 kulcsszavára figyeltek.
• Büszkék arra az évtizedek alatt felhalmozódott szakmai tudásra, amellyel naponta előállítják termékeiket.
• Büszkék arra, hogy egyedi, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal és személyes tanácsadókkal támogatják Ügyfeleik munkáját.
• Büszkék arra, hogy a hazai médiafigyelők közül cégük elsőként lett a FIBEP (a nemzetközi médiafigyelő szervezet) tagja.
Innováció
• A 2013-as év a megújulás és az innováció jegyében telt. Szolgáltatásaikat kibővített tartalommal, megújult formában biztosítják jelenlegi és jövőbeni Partnereiknek.
• A hazai piacon egyedülálló módon naponta több ezer cikket dolgoznak fel a nyomtatott – és online sajtóból, valamint több száz leiratot készítenek a magyar rádió- és televízió csatornák műsoraiból.
• Saját fejlesztésű Monitoring szolgáltatásuk segítségével minden igényt kielégítő sajtószemlét készítenek, melyet Ügyfeleik a hét minden napján, a nap 24 órájában folyamatosan frissülő tartalommal érhetnek el.
• Céljuk olyan termékpalettát kínálni, amelyben mindenki megtalálja az igényeihez illeszkedő szolgáltatást.
• A legmagasabb minőségre törekszenek, ezért a legkorszerűbb szoftverrel, a legelhivatottabb, legtapasztaltabb munkatársak állítják elő termékeiket.

Leendő ügyfeleik szolgáltatásaikat 5 napig díjmentesen kipróbálhatják, így a gyakorlatban bizonyosodhatnak meg arról, hogy gondosan összeállított termékeik nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.